Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biga
- 100 g di acqua
- 100 g di farina tipo 00
- 5 g di zucchero
- 8 g di lievito di birra fresco
Impasto
- 200 g di farina tipo 00
- 300 g di semola rimacinata di grano duro
- 350 g di acqua
- 130 g di patate cotte
- 10 g di sale
- 90 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 450 g di cipolle rosse a listarelle
- 200 g di pomodorini a metà
- 100 g di olive taggiasche denocciolate
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1171.5 kJ / 280 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 44.9 g
- Vetten
- 9.2 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 551.9 mg
Alternatieve recepten
Anelli salati al Parmigiano Reggiano
40 min.
Polpette di fave e pecorino
40 min.
Ciceri e tria
1óra 30p
Scarcedda lucana
2 Std.
Stufato di maiale con cipolle in salsa allo sherry
1h
Pollo speziato con Tabbouleh
Geen beoordelingen
Pipi e patati (contorno di peperoni e patate)
30 min.
Grissini ai semi di zucca e Parmigiano Reggiano
3óra
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1óra 30p
Mesciua spezzina
1h
Pesto di melanzane
10min
Quiche ai peperoni e pomodori
1óra 30p