Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla al cacao
- 180 g di farina tipo 00
- 20 g di cacao amaro in polvere
- 1 pizzico di sale
- 130 g di burro freddo, a tocchetti
- 80 g di zucchero
- 2 tuorli
Crema
- 60 di zucchero
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 250 g di mascarpone
Terminare la preparazione
- crema gianduia, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2194.1 kJ / 524.4 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 37.2 g
- Vetten
- 39.7 g
- Verzadigd vet
- 22.8 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 163.3 mg
Alternatieve recepten
Crostata albicocca e cioccolato fondente
6h
Meringhe natalizie
8 godz.
Pan di spagna salato natalizio
1 Std.
Alette di pollo con salsa Buffalo
45 Min
Mattonella al fondente e pistacchi (senza lattosio)
5h
Alberelli di sfoglia
1h 30 min
Cioccolatini al caramello salato (TM6)
3h
Torta pinguino
1h 30 min
Cheesecake al tiramisù
6 Std. 30 Min
Il tiramisù
6 Std. 30 Min
Anelli salati al Parmigiano Reggiano
40 Min
Cannelloni al ragù
1h 30 min