Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla salata
- 250 g di farina tipo 00
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 120 g di burro a pezzi
- 2 uova
- 1 cucchiaino raso di sale
- ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
Grano
- 300 g di grano cotto per pastiera
- 15 g di burro
- 120 g di latte intero
Ripieno
- 250 g di ricotta di pecora fresca, sgocciolata dal siero
- 2 uova
- 40 g di pecorino grattugiato
- 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 120 g di salame a cubetti
- 120 g di Provolone dolce a cubetti
Terminare la preparazione
- 10 g di burro
- 1 - 2 cucchiai farina tipo 00
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 2285.8 kJ / 546.3 kcal
- Eiwitten
- 24.4 g
- Koolhydraten
- 35.8 g
- Vetten
- 35 g
- Verzadigd vet
- 16.4 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 879.4 mg
Alternatieve recepten
Pastiera
15h
Pizza di scarola
3 Std. 30 Min
Pastiera fiori d'arancio
12 Std.
Panettone gastronomico farcito
7h 30min
Casatiello sugna e pepe
2h 30min
Danubio salato
3 Std.
Tortano speck e fontina
2h
Tiella di Gaeta con scarola e olive
2h
Parigina TM6
5h 30min
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1h 20min
Pizza chiena
5h
Gattò di patate (TM6)
1h 30min