Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1330 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco sbriciolato
of 3 g di lievito di birra disidratato sbriciolato - 500 g di farina manitoba + q.b.
- 8 g di sale + q.b.
- 500 g di cime di rapa, pulite
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 peperoncino rosso, fresco (optioneel)
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di salsiccia fresca, sgranata
- sale grosso, a piacere (optioneel)
- 2 - 3 cubetti di ghiaccio
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 5822 kJ / 1392 kcal
- Eiwitten
- 50.8 g
- Koolhydraten
- 198.9 g
- Vetten
- 49.2 g
- Verzadigd vet
- 12.7 g
- Vezels
- 13.1 g
- Natrium
- 3076.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia di patate in padella
1h
Brunelle
2h
Tiella di Gaeta con scarola e olive
2h
Pane agli spinaci
3h
Insalata di scarola, pasta al ragù e crema al cioccolato
35min
Baguette con ciccioli
5h
Rustici alla scarola
10 godz.
Rotolo ai frutti rossi
2h
Impasto base per pane
1h
Danubio salato
3h
Tagliatelle con ragù di salsiccia e funghi
1h 30min
Lasagne zucca e salsiccia
2h