Ravioli ripieni di ricotta e caffè con burro e nocciole

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 30min
4 porzioni

Ingrediënten

Pasta fresca
  • 300 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 2 uova
  • 1 tuorlo
  • 15 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
Ripieno
  • 250 g di ricotta
  • 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
  • 10 g di caffè in polvere
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
Condimento
  • 50 g di nocciole tostate
  • 80 g di burro a pezzi
  • 1 - 2 rametti di timo fresco le foglioline
Terminare la preparazione
  • nocciole tostate tritate grossolanamente, a piacere
  • pepe nero macinato a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 276.8 mg
Eiwitten 23.8 g
Calorieën 3012.1 kJ / 719.9 kcal
Vetten 42.1 g
Vezels 3.3 g
Verzadigd vet 19.2 g
Koolhydraten 61.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...