Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla al cacao
- 100 g di zucchero
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
- 3 tuorli
- 120 g di burro morbido, a pezzi + q.b.
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 25 g di cacao amaro in polvere
- 1 stecca di vaniglia, i semini
Ripieno
- 140 g di zucchero
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 100 g di latte intero
- 200 g di grano cotto
- 1 pizzico di sale
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 160 g di ricotta di pecora, scolata dal siero
- 20 g di cedro candito a dadini
- 150 g di cioccolato fondente, in gocce
- 1 - 2 cucchiai di acqua di fiori d'arancio
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1954.5 kJ / 467.1 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 63.6 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 133.8 mg
Alternatieve recepten
Arancini di Carnevale
4 Std.
Pasta frolla
1h 10 min
Pastiera fiori d'arancio
12h
Mini colombine all'arancia candita
1ωρ. 30 λεπτ.
Casatiello dolce (con lievito madre)
19h
Pastiera
15 godz.
Frittelle di mele su crema di vaniglia
Keine Bewertungen
Graffe di Carnevale
4 Std.
Crostata di frutta fresca con Affettatutto Bimby® (TM6)
7h
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1h 20min
Mini sbriciolate con crema gianduia
1 Std.
Torta della nonna (TM6)
1ωρ. 30 λεπτ.