Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 1 cucchiaino di zucchero
- 250 g di acqua
- 500 g di farina di semola di grano duro
- 50 g di strutto
- 1 cucchiaino di sale
Condimento
- 50 g di pancetta a striscioline o cubetti
- 150 g di polpa di pomodoro
- 1 pizzico di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di peperoncino in polvere (optioneel)
Terminare la preparazione
- 250 g di scamorza, a fette
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di origano secco
- olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 12 pezzi
- Calorieën
- 13355 kJ / 3192 kcal
- Eiwitten
- 143.8 g
- Koolhydraten
- 328.9 g
- Vetten
- 153.6 g
- Verzadigd vet
- 45.6 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 5489.1 mg
Alternatieve recepten
Brioches con il tuppo
3h
Pane veneziano
18 Std. 30 Min
Pane al latticello
18h
Croque Madame
3h 30min
Mignolata
3h 30min
Pane al semolino
4h
Schiaffettoni ripieni
1h 30min
Pane in padella
18h
Pane rustico ripieno
29 Std.
Corona pasquale al sesamo
1h 45min
Panini sfogliati
3h 30min
Arancini di riso da "Gli arancini di Montalbano"
3h