Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 1 cucchiaino di zucchero
- 250 g di acqua
- 500 g di farina di semola di grano duro
- 50 g di strutto
- 1 cucchiaino di sale
Condimento
- 50 g di pancetta a striscioline o cubetti
- 150 g di polpa di pomodoro
- 1 pizzico di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di peperoncino in polvere (optioneel)
Terminare la preparazione
- 250 g di scamorza, a fette
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di origano secco
- olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 12 pezzi
- Calorieën
- 13355 kJ / 3192 kcal
- Eiwitten
- 143.8 g
- Koolhydraten
- 328.9 g
- Vetten
- 153.6 g
- Verzadigd vet
- 45.6 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 5489.1 mg
Alternatieve recepten
Ravioli tricolore
1 Std. 45 Min
Pandoro al caffè con salsa al caramello
12h 30 min
Cocktail di gamberi (TM6)
1 Std. 30 Min
Panelle
1 Std. 25 Min
Agnolotti burro e salvia
10 Std.
Mafalde siciliane
2 Std. 15 Min
Mezzelune ripiene
1 Std. 30 Min
Crepês asparagi e salsiccia
1 Std. 50 Min
Tortine di pesche nettarine e mascarpone al lemon curd
3h 40min
Sandwich al cetriolo
5h 30 min
Pane siciliano
2h 45min
Sfincione favarese
3 Std.