Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 1 cucchiaino di zucchero
- 250 g di acqua
- 500 g di farina di semola di grano duro
- 50 g di strutto
- 1 cucchiaino di sale
Condimento
- 50 g di pancetta a striscioline o cubetti
- 150 g di polpa di pomodoro
- 1 pizzico di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di peperoncino in polvere (optioneel)
Terminare la preparazione
- 250 g di scamorza, a fette
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di origano secco
- olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 12 pezzi
- Calorieën
- 13355 kJ / 3192 kcal
- Eiwitten
- 143.8 g
- Koolhydraten
- 328.9 g
- Vetten
- 153.6 g
- Verzadigd vet
- 45.6 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 5489.1 mg
Alternatieve recepten
Baguette integrale
5 godz.
Pizzette rosse
4 Std.
Mignolata
3 Std. 30 Min
Timballo di riso alla siciliana
1h 30min
Sospiri sardi (senza glutine)
1h
Rotoli croccanti
9h 30min
Grissini al formaggio con pesto di verdure
1h 30min
Polenta sarda
1h 30min
Muffolette
3 Std.
Pane al curry e paprika
4h 50min
Ravioli sardi (Culurgiones)
2j 30 menit
Pane siciliano
2h 45min