Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno alla ricotta
- 230 g di zucchero
- 500 g di ricotta di pecora, ben scolata dal siero
- 1 - 2 pizzichi di cannella in polvere + q.b.
- 150 g di gocce di cioccolato fondente
- 1000 g di acqua
Impasto di pasta Savoiarda
- 300 g di zucchero
- 4 uova
- 1 pizzico di bicarbonato di sodio
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 984.9 kJ / 235.4 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 45.5 g
- Vetten
- 4.6 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 29.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Alberello di bignè con crema diplomatica
2u.
Pesche dolci
2u.
Canestrelli al profumo di vaniglia
1h 20min
Crostata morbida allo yogurt e frutta
4h 30 min
Brioches con il tuppo
3u.
Coriandoli dolci
4 godz. 10 min
Madeleine alla vaniglia da “La ricerca del tempo perduto”
1u.
Caramelle di pesce con vongole e zucchine
1h 45min
Panini arcobaleno
5 Std.
Crostata di frutta fresca con Affettatutto Bimby®
7 godz.
Gelato biscotto al caffè
20 Std.
Crostata alla crema con spaghetti di mele
1h 20min