Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno alla ricotta
- 230 g di zucchero
- 500 g di ricotta di pecora, ben scolata dal siero
- 1 - 2 pizzichi di cannella in polvere + q.b.
- 150 g di gocce di cioccolato fondente
- 1000 g di acqua
Impasto di pasta Savoiarda
- 300 g di zucchero
- 4 uova
- 1 pizzico di bicarbonato di sodio
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 984.9 kJ / 235.4 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 45.5 g
- Vetten
- 4.6 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 29.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Coppa cookies
3h 30min
Alberelli di sfoglia
1h 30min
Terrina alla barbabietola e formaggio di capra
Nenhuma avaliação
Cipollata (focaccia con cipolle)
3h 30min
Rose di pane ai sapori mediterranei (senza glutine)
1h 45min
Bombette di Carnevale ripiene
1h
Brioches con il tuppo
3h
Crostata con crema e amaretti al caffè
2h
Crostata albicocca e cioccolato fondente
6h
Alberello di bignè con crema diplomatica
2h
Pettole pugliesi
3h
Torta estasi
45min