Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di farina di forza ad alto contenuto proteico, come la Saragolla (vedere consigli) + q.b.
- 920 g di acqua
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 12 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1000 g
- Calorieën
- 8596 kJ / 2054 kcal
- Eiwitten
- 70.8 g
- Koolhydraten
- 457.4 g
- Vetten
- 6.1 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 18.4 g
- Natrium
- 4738.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane di segale
20h 30 min
Biscotti di vetro segnaposto
2h
Mini colombine all'arancia candita
1h 30min
Turcinilli (torcinelli abruzzesi)
3h
Panini alberelli segnaposto
3h
Panini sfogliati
3h 30min
Michetta (TM6)
6 godz. 30 min
Pane all'acqua
4h
Focaccia a bastone
5h
Cornetti sfogliati (TM6)
9 Std.
Focaccia barese TM6
4h
Pizza barese ai pomodorini
2h