Cornetto di Matera

Cornetto di Matera

5.0 11 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 4u. 30min
1000 g

Ingrediënten

  • 600 g di farina di forza ad alto contenuto proteico, come la Saragolla (vedere consigli) + q.b.
  • 920 g di acqua
  • 15 g di lievito di birra fresco sbriciolato
  • 12 g di sale
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 30 g di succo di limone

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1000 g

Natrium 4738.8 mg
Eiwitten 70.8 g
Calorieën 8596 kJ / 2054 kcal
Vetten 6.1 g
Vezels 18.4 g
Verzadigd vet 1.4 g
Koolhydraten 457.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...