Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiaini di zucchero (10 g) (optioneel)
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova (da 60 g circa)
Ripieno
- 30 g di fragole essiccate
- 40 g di zucchero
- 350 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Glassa
- 280 g di zucchero a velo a velo
- acqua q.b.
- colorante alimentare in gel, colori dell'arcobaleno (rosso, arancione, giallo, blu, indaco, viola, verde)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 438.9 kJ / 104.9 kcal
- Eiwitten
- 1.1 g
- Koolhydraten
- 12.1 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 14.4 mg
Alternatieve recepten
Anelli cioccolato e mandorle
40min
Pop corn di patate
1h 30min
Panini croccanti
24 Std.
Biscotti friabili al burro
2h 30min
Baguette con ciccioli
5h
Cornetti sfogliati (TM6)
9h
Cioccolata calda alla menta
15min
Ghiaccioli alla frutta arcobaleno
10h
Cioccolato plastico
12hod.
Fairy bread (Pane fatato)
7 godz.
Baguette pancetta e provolone
5h 30min
Focaccia a bastone
5h