Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Purea di zucca
- 200 g di polpa di zucca a pezzi (2 cm)
- 80 g di acqua
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
Impasto
- 3 uova, i tuorli e gli albumi separati
- 8 g di cremor tartaro
- 160 g di farina tipo 0
- 160 g di zucchero di canna
- 2 pizzichi di vaniglia burbon in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 80 g di olio di riso
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
Terminare la preparazione
- 15 g di amaretti (optioneel)
- 20 g di zucchero
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 789.2 kJ / 188.6 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 27.3 g
- Vetten
- 8.1 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 84.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chiffon cake alla vaniglia
1h 30min
Chiffon cake al cioccolato
1h 10min
Chiffon cake al limone
1h 30min
Torta succosa di mele con Affettatutto Bimby®
2h
Chiffon cake cappuccino
1h 10min
Torta di zucca, cannella e cioccolato
1h 20 min
Chiffon cake ai frutti di bosco
1h 30min
Chiffon cake alle fragole
1h 30min
Chiffon cake alle nocciole con glassa al cioccolato al latte
1h 30min
Brunelle
2h
Chiffon cake al té verde matcha
1h 10min
Chiffon cake al cioccolato bianco e pistacchi
1h 30min