Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Purea di zucca
- 200 g di polpa di zucca a pezzi (2 cm)
- 80 g di acqua
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
Impasto
- 3 uova, i tuorli e gli albumi separati
- 8 g di cremor tartaro
- 160 g di farina tipo 0
- 160 g di zucchero di canna
- 2 pizzichi di vaniglia burbon in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 80 g di olio di riso
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
Terminare la preparazione
- 15 g di amaretti (optioneel)
- 20 g di zucchero
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 789.2 kJ / 188.6 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 27.3 g
- Vetten
- 8.1 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 84.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chiffon cake al limone
1 Std. 30 Min
Chiffon cake ai frutti di bosco
1 Std. 30 Min
Chiffon cake
4h
Chiffon cake alla vaniglia
1 Std. 30 Min
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5h
Chiffon cake al cioccolato bianco e pistacchi
1 Std. 30 Min
Chiffon cake alle fragole
1 Std. 30 Min
Chiffon cake al té verde matcha
1 Std. 10 Min
Chiffon cake al cioccolato
1 Std. 10 Min
Chiffon cake cappuccino
1 Std. 10 Min
Marmor-Gugelhupf (ciambella marmorizzata)
2h
Chiffon cake alle nocciole con glassa al cioccolato al latte
1 Std. 30 Min