Éclair con caramello al burro salato 

Éclair con caramello al burro salato 

3.5 4 beoordelingen
Voorbereiding. 1u.
Totaal 19u.
12 pezzi

Ingrediënten

Pasta di zucchero
  • 300 g zucchero
  • 100 g di acqua
Glassa al caramello
  • 50 g zucchero
  • 50 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 10 g di burro
  • 1 pizzico di fior di sale (Maldon)
  • acqua (10% del peso della pasta di zucchero)
Pasta choux
  • 150 g di acqua
  • 80 g di burro a pezzi
  • 1 pizzico di sale
  • 10 g zucchero
  • 120 g di farina tipo 00
  • 3 uova
Crema al caramello salato
  • 100 g zucchero
  • 115 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 60 g di burro a pezzi
  • ½ cucchiaino di fior di sale (Maldon)
  • 250 g di mascarpone

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 pezzo

Eiwitten 4.3 g
Calorieën 1820 kJ / 433 kcal
Vetten 25.3 g
Koolhydraten 47.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...