Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta di zucchero
- 300 g di zucchero
- 100 g di acqua
Glassa al caramello
- 50 g di zucchero
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 10 g di burro
- 1 pizzico di fior di sale (Maldon)
- acqua (10% del peso della pasta di zucchero)
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al caramello salato
- 100 g di zucchero
- 115 g di panna (min. 30% di grassi)
- 60 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di fior di sale (Maldon)
- 250 g di mascarpone
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1820 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 47.6 g
- Vetten
- 25.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema al burro al cacao
10 min
Crostini con cipolla caramellata, filetto di maiale e Camembert
1h
Bisque
2h
Bignè con frutti canditi
6h 30min
Lime curd
20 min
Cremoso ai tre cioccolati su sabbia al cacao
5h
Glassa al burro
10 min
Salsa olandese
30min
Pasta di zucchero
1h 10min
Le fraisier
7 Std. 30 Min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3h 30min
Bicchierini ai 3 cioccolati
4h 30 min