Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta di zucchero
- 300 g di zucchero
- 100 g di acqua
Glassa al caramello
- 50 g di zucchero
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 10 g di burro
- 1 pizzico di fior di sale (Maldon)
- acqua (10% del peso della pasta di zucchero)
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al caramello salato
- 100 g di zucchero
- 115 g di panna (min. 30% di grassi)
- 60 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di fior di sale (Maldon)
- 250 g di mascarpone
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1820 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 47.6 g
- Vetten
- 25.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Éclair di primavera alla verbena
Brak ocen
Éclaires al cioccolato
4 Std. 50 Min
Curd alle clementine
30min
Soufflé di cioccolato con sorpresa
40min
Crêpes
1h 20min
Whoopie al caffè
2 Std.
Éclair alla crema di lamponi e pistacchi
12 Std.
Älpler Magronen (maccheroni montanari)
45min
Smiley cake pops
2 Std. 30 Min
Aspic di pesche e mirtilli
7 Std.
Mini cheeseburger
2 Std. 40 Min
Mousse all'avocado
15 min.