Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 530 g di acqua
- 400 g di farina manitoba + q.b.
- 10 g di sale
- 2 - 3 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 30 g di succo di limone
- 20 pomodori ciliegino a metà
- fiocchi di sale, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1711.8 kJ / 409.3 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 77.6 g
- Vetten
- 8.2 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 987.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia cipolle e zucca
2h
Pane alle noci al Varoma
3h 30min
Pop corn di patate
1h 30min
Cornetti sfogliati (TM6)
9 Std.
Focaccia di patate in padella
1h
Focaccia morbida
4h
Grissini Rubatà
2h 30min
Michetta (TM6)
6h 30min
Focaccia barese TM6
4h
Panini ai semi al Varoma
2h 30min
Focaccia
6h
Pizza barese ai pomodorini
2h