Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 530 g di acqua
- 400 g di farina manitoba + q.b.
- 10 g di sale
- 2 - 3 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 30 g di succo di limone
- 20 pomodori ciliegino a metà
- fiocchi di sale, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1711.8 kJ / 409.3 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 77.6 g
- Vetten
- 8.2 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 987.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia barese TM6
4 Std.
Pizza barese ai pomodorini
2 Std.
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h
Pizzette
3 godz. 40 min
Focaccia cipolle e zucca
2 Std.
Focaccia con patate e rosmarino (TM6)
2h 35min
Focaccia morbida
4 Std.
Piccoli calzoni TM6
4h 30min
Pane a fisarmonica con burro aromatizzato alle olive
2 Std. 30 Min
Cuori di speck e noci al forno
1 Std. 30 Min
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3h 30min
Baguette francese (TM6)
5h