Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g di acqua
-
5
g di malto di orzo diastasico, in polvere
of 1 cucchiaino di miele - 10 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina (forza W330) + q.b.
- 10 g di sale
- 5 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 923.5 kJ / 220.8 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 48.8 g
- Vetten
- 1.1 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 497.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pandoro TM6
15h 15min
Focaccia barese TM6
4 Std.
Focaccia millebolle
28h
Pane all'acqua
4 Std.
Pane alle noci al Varoma
3 Std. 30 Min
Panini croccanti
24h
Baguette pancetta e provolone
5 Std. 30 Min
Panini morbidi dolci
1h 30 min
Ciabattine
3 Std. 30 Min
Lingue croccanti
45 min
Pane tartaruga
20 Std.
Bruco tramezzino
6h 30 min