Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Emulsione aromatica
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza grattugiata (senza la parte bianca)
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza grattugiata (senza la parte bianca)
- 1 cucchiaio di miele di acacia
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 1 cucchiaio di Rum bianco
Poolish
- 80 g di acqua
- 10 g lievito di birra fresco, sbriciolato
- 80 g di farina manitoba W 340-380 (vedere consigli)
- 1 cucchiaino di miele di acacia
Primo impasto
- 55 g di latte
- 135 g di farina manitoba W 340-380
- 1 uovo grande (60 g)
- 65 g di zucchero
- 45 g di burro morbido, a tocchetti
Secondo impasto
- 70 g di farina manitoba W 340-380 + q.b.
- 25 g di zucchero
- 5 g di sale
- 1 tuorlo
- 40 g di burro morbido, a tocchetti + q.b.
- 40 g di cioccolato bianco fuso (vedere consigli)
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- zucchero a velo, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 845.7 kJ / 202.1 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 29.4 g
- Vetten
- 8.1 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 178.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema ai biscotti Lotus®
10 Min
Mandorle pelate (TM6)
5 Min
Cantuccini pistacchio, pomodori secchi e olive
40 Min
Cioccolatini ripieni al burro di arachidi
1 Std. 30 Min
Tortino al cioccolato con cuore fondente
50 Min
Salmone al pesto di pomodori rossi
30 Min
Fagottini di tacchino sottovuoto con salsa al whisky
2h
Spezzatino speziato con chips di patata americana a Cottura Lenta (TM6)
16 Std. 30 Min
Frolla alla cannella segnaposto tazzina
3u.
Brownies cioccolato e caffè con caramello salato
1 Std. 45 Min
Mini soufflé di ricotta con coulis di fragole
50 Min
Pinsa farcita
3u.