Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di zucchero + q.b.
- 1 limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 210 - 220 g di farina tipo 00
- 200 g di farina manitoba
- 50 g di fecola di patate
- 7 g di lievito di birra disidratato
- 200 g di ricotta fresca, ben asciutta
- 100 g di latte
- 50 g di liquore all'anice
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 100 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida e ben strizzata
- olio per frittura q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 966.2 kJ / 230.9 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 34.7 g
- Vetten
- 8.4 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 71.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Anelli cioccolato e mandorle
40 Min
Lingue croccanti
45 min
Baguette con ciccioli
5 Std.
Crema di whisky
2 godz.
Baguette pancetta e provolone
5 godz. 30 min
Cioccolatini al caramello salato (TM6)
3h
Tisana fredda al pompelmo e rosmarino
1 Std. 25 Min
Tagliatelle con ragù di salsiccia e funghi
1 godz. 30 min
Cheesecake al Prosecco
5 Std.
Salame di cioccolato al caffè
3 godz. 30 min
Panini al latte e burro
3 godz. 30 min
Besciamella
15 Min