Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di zucchero + q.b.
- 1 limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 210 - 220 g di farina tipo 00
- 200 g di farina manitoba
- 50 g di fecola di patate
- 7 g di lievito di birra disidratato
- 200 g di ricotta fresca, ben asciutta
- 100 g di latte
- 50 g di liquore all'anice
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 100 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida e ben strizzata
- olio per frittura q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 966.2 kJ / 230.9 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 34.7 g
- Vetten
- 8.4 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 71.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscotti spritz al cioccolato e noci pecan
1h
Pesche dolci
2 Std.
Praline al tiramisù e cioccolato
1h 30 min
Crêpes con zucca e guanciale (TM6)
2 Std.
Torroncini abruzzesi
3 Std. 30 Min
Torta sbrisolona al cioccolato (vegan)
1h 30 min
Ciambellone all'uva
1h
Pizza di Pasqua
3h
Yogurt al cioccolato
13h
Pane maritato
30 min
Anelli salati al Parmigiano Reggiano
40 min
Cream tart al cioccolato
8 Std.