Crostata morbida gianduia e fragole

Crostata morbida gianduia e fragole

3.3 12 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
12 fette

Ingrediënten

  • 190 g di farina integrale
  • 45 g di fecola di patate
  • 70 g di stevia
  • 300 g di latte scremato
  • 25 g di cacao amaro in polvere
  • 8 g di lievito in polvere per dolci
  • 100 g di olio di semi di girasole
  • ½ - 1 fiala di aroma all'arancio a piacere
  • 200 g di robiola
  • 200 g di crema gianduia
  • 200 g di fragole pulite e a fettine
  • pistacchi al naturale, sgusciati e spellati in granella

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 fetta

Natrium 227 mg
Eiwitten 8.2 g
Calorieën 1313.2 kJ / 313.8 kcal
Vetten 20 g
Vezels 2.4 g
Verzadigd vet 4 g
Koolhydraten 27 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...