Apparaten en accessoires
Filoncini di semola
Voorbereiding. 15min
Totaal 4u.
4 pezzi
Ingrediënten
-
1490 g di acqua
-
1 cucchiaino raso di malto d'orzo
-
5 g di lievito di birra fresco
-
400 g di semola rimacinata di grano duro + q.b.
-
1 cucchiaino colmo di sale
-
30 g di succo di limone
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 pezzo
Eiwitten
11.6 g
Calorieën
1548 kJ /
370 kcal
Vetten
0.5 g
Vezels
3.7 g
Koolhydraten
77.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Profumo di pane
8 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je het ook leuk...
Panini integrali alla paprika
3u. 30min
Pancarrè ai 5 cereali
5u.
Pane integrale in cassetta
4u.
Pane alla ricotta
3u.
Focaccine morbide
3u. 30min
Mezzaluna di pane al farro
3u.
Ciabattine veloci
3u. 10min
Filone di sola semola
2u. 50min
Pane integrale
3u. 15min
Ciabattine
3u. 30min
Panini all'olio
3u. 10min
Panini all'olio (TM6)
1u. 10min