Pappardelle con con gamberi e funghi in salsa di foie gras

3.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
6 porzioni

Ingrediënten

  • 500 g di gamberi crudi
  • 2 spicchi di aglio
  • 6 - 8 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 6 pizzichi di sale
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di brandy
  • 300 g di acqua
  • 2 foglie di alloro secche
  • 250 g di cipolla in spicchi
  • 80 g di fegato d'oca (foie gras), semi cotto
  • 250 g di funghi porcini freschi sott'olio, sgocciolati
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 500 g di pasta all'uovo secca tipo pappardelle (o fresca)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 1155.1 mg
Eiwitten 36.1 g
Calorieën 2661 kJ / 636 kcal
Vetten 25.5 g
Vezels 3.1 g
Verzadigd vet 4.8 g
Koolhydraten 64 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...