Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di cipolle rosse a rondelle sottili
- 300 g di melanzane, sbucciate a dadini (1-2 cm)
- 10 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 380 g di pasta secca tipo fusilli o altro tipo di pasta secca o fresca
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1937 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 70.8 g
- Vetten
- 15.1 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne peperoni e noci
35 min
Spaghettini ai peperoni
50 Min
Pasta ricotta e pomodorini
30 min
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50 Min
Fusilli ai peperoni e pancetta
40 Min
Farfalle integrali alla crema di peperoni (vegan)
55 Min
Penne melanzane e menta
50 Min
Penne risottate al pesto di melanzane
40 Min
Penne risottate con verdure
35 min
Penne integrali con melanzane, pomodori e mozzarella
40 Min
Farfalle ai peperoni e tonno
50 Min
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30 min