Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di cipolla
- 400 g di patate, pelate e a tocchetti (1,5 cm)
- 140 g di spinaci baby freschi
- 700 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 320 g di pasta secca tipo mezzi rigatoni
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1919 kJ / 459.3 kcal
- Eiwitten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 82 g
- Vetten
- 10.7 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 1027 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35 min
Penne risottate con verdure
35 min
Pasta risottata con cavolo broccolo e zafferano
35 min
Penne integrali risottate cavolfiori e noci
40 min
Penne risottate al pesto di melanzane
40 min
Pasta risottata con zucca e piselli
40 min
Pasta risottata con crema di ceci, rosmarino e zafferano
40 min
Farfalle risottate alla boscaiola
40 min
Farfalle risottate con verdure e provolone
35 min
Caserecce risottate ai tre peperoni
55 min
Pasta risottata con cavolfiori e fagiolini
40 min
Mezze penne integrali risottate alla norma
50 min