Pasta risottata con crema di spinaci e patate

Pasta risottata con crema di spinaci e patate

3.8 133 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 50 g di cipolla
  • 400 g di patate pelate e a tocchetti (1,5 cm)
  • 140 g di spinaci baby freschi
  • 700 g di acqua
  • 2 cucchiaini di sale
  • 320 g di pasta secca tipo mezzi rigatoni

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 1027 mg
Eiwitten 13.8 g
Calorieën 1919 kJ / 459.3 kcal
Vetten 10.7 g
Vezels 1.7 g
Verzadigd vet 1.7 g
Koolhydraten 82 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...