Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 200 g pomodorini
- 30 g di pinoli + q.b.
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 80 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 120 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 ¼ di cucchiaino di sale + q.b.
- 1200 g di acqua
- 320 g di pasta secca corta (es. penne, fusilli)
-
200
g di mozzarella a cubetti (1-2 cm)
of 200 g di burrata a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3739.1 kJ / 893.7 kcal
- Eiwitten
- 34.4 g
- Koolhydraten
- 65.3 g
- Vetten
- 55.2 g
- Verzadigd vet
- 16.8 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 1473.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti pomodoro, olive e capperi
30 min
Cous cous con uova strapazzate e fave
35 Min
Pasta fredda al profumo di zafferano e limone
40 min
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1j 30 menit
Pasta fredda con pesto alle erbe aromatiche, tonno e pomodorini
30 min
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30 min
Pasta fredda alla caprese
40 min
Insalata di pasta alla mediterranea
30 min
Spaghetti alla checca
40 min
Spaghetti leggeri alla norma (Bimby Friend)
30 min
Farfalle con pesto di anacardi, olive e bresaola
30 min
Pasta alla ionica
30 min