Pasta al pesto con mozzarella e pomodorini confit

Pasta al pesto con mozzarella e pomodorini confit

4.8 29 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 120 g Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
  • 200 g pomodorini
  • 30 g di pinoli + q.b.
  • 1 spicchio di aglio (optioneel)
  • 80 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
  • 120 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 ¼ di cucchiaino di sale + q.b.
  • 1200 g di acqua
  • 320 g di pasta secca corta (es. penne, fusilli)
  • 200 g di mozzarella a cubetti (1-2 cm)
    200 g di burrata, a pezzi

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 1473.9 mg
Eiwitten 34.4 g
Calorieën 3739.1 kJ / 893.7 kcal
Vetten 55.2 g
Vezels 3.8 g
Verzadigd vet 16.8 g
Koolhydraten 65.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...