Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di Parmigiano reggiano
- 15 g di mandorle pelate
- 10 fili di erba cipollina fresca sminuzzati
- 5 rametti di origano fresco, le foglioline lavate
- 3 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- 10 foglie di basilico fresco, le foglioline lavate
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1200 g di acqua
-
80
g di fagiolini verdi freschi a pezzi (2 cm)
of 80 g di fagiolini surgelati a pezzi (2 cm) - 150 g di patate, pelate e a cubetti (2 cm)
- 160 g di pasta secca corta, formato a piacere (cottura 11-12 minuti)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2427 kJ / 580 kcal
- Eiwitten
- 16.3 g
- Koolhydraten
- 72.3 g
- Vetten
- 23.9 g
- Verzadigd vet
- 9.1 g
- Vezels
- 5.4 g
Alternatieve recepten
Spaghetti broccoli e noci
40 Min
Penne con broccoli e pomodori secchi (senza glutine)
1 Std. 5 Min
Insalata di pasta alla mediterranea
30 Min
Insalata di pasta con pomodori e spinaci
55 Min
Pasta al pesto di fagiolini
30 Min
Spaghetti al pomodoro
30 Min
Pasta fredda alle verdure
1 Std.
Insalata di riso con scampi, ceci e olio al rosmarino
1 Std.
Pasta gratinata con broccoli e mozzarella
1h 20min
Pasta al pesto con mozzarella e pomodorini confit
30 Min
Pasta fredda alla caprese
40 Min
Pasta broccoli e acciughe
40 Min