Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di Parmigiano reggiano
- 15 g di mandorle pelate
- 10 fili di erba cipollina fresca sminuzzati
- 5 rametti di origano fresco, le foglioline lavate
- 3 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- 10 foglie di basilico fresco, le foglioline lavate
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1200 g di acqua
-
80
g di fagiolini verdi freschi a pezzi (2 cm)
of 80 g di fagiolini surgelati a pezzi (2 cm) - 150 g di patate, pelate e a cubetti (2 cm)
- 160 g di pasta secca corta, formato a piacere (cottura 11-12 minuti)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2427 kJ / 580 kcal
- Eiwitten
- 16.3 g
- Koolhydraten
- 72.3 g
- Vetten
- 23.9 g
- Verzadigd vet
- 9.1 g
- Vezels
- 5.4 g
Alternatieve recepten
Pasta al pesto di fagiolini
30min
Pasta fredda con pesto alle erbe aromatiche, tonno e pomodorini
30min
Insalata di pasta integrale
40min
Penne integrali con fagiolini, peperoni e formaggio primo sale
50min
Cous cous con Feta e melanzane
30min
Pasta al pesto di prezzemolo
20min
Insalata di pasta alla mediterranea
30min
Pasta con sugo vegetariano (Bimby Friend)
30min
Pasta caprese
20min
Pasta fredda alle verdure
1h
Pasta fredda alla caprese
40min
Pasta al pesto con mozzarella e pomodorini confit
30min