Trofie al pesto con patate e fagiolini

Trofie al pesto con patate e fagiolini

4.8 30 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u.
4 porzioni

Ingrediënten

Trofie
  • 250 g di farina di grano duro
  • 100 g di farina tipo 0
  • 170 g di acqua
  • 1 pizzico di sale
Pesto alla genovese
  • 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 30 g di pinoli sgusciati
  • ½ spicchio di aglio (optioneel)
  • 80 g di foglie di basilico fresche
  • 100 - 130 g di olio extravergine di oliva
  • 1200 g di acqua
  • 250 g di patate pelate e a tocchetti (1 cm)
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 100 g di fagiolini verdi freschi puliti e a pezzi (3 cm)

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 577.7 mg
Eiwitten 21.6 g
Calorieën 3156 kJ / 754.3 kcal
Vetten 40.7 g
Vezels 5.1 g
Verzadigd vet 8.4 g
Koolhydraten 80.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...