Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Trofie
- 250 g di farina di grano duro + q.b.
- 100 g di farina tipo 0
- 170 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Pesto alla genovese
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 30 g di pinoli sgusciati
- ½ spicchio di aglio (optioneel)
- 80 g di foglie di basilico fresche
- 100 - 130 g di olio extravergine di oliva
- 1200 g di acqua
- 250 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm)
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 100 g di fagiolini verdi freschi, puliti e a pezzi (3 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3156 kJ / 754.3 kcal
- Eiwitten
- 21.6 g
- Koolhydraten
- 80.2 g
- Vetten
- 40.7 g
- Verzadigd vet
- 8.4 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 577.7 mg
Alternatieve recepten
Spaghetti pomodoro, olive e capperi
30 Min
Insalata di pasta alle erbe con fagiolini e patate
35 Min
Spaghetti con agretti, pomodorini e capperi
50 Min
Pasta broccoli e acciughe
40 Min
Pipi e patati (contorno di peperoni e patate)
30 Min
Quiche di zucca ed erbette
1 Std. 30 Min
Spaghetti alla siciliana
30 Min
Insalata di pasta alla mediterranea
30 Min
Tagliatelle con crema di zucca e zucchine (vegan)
1 Std. 30 Min
Lasagne con pesto di zucchine, fagiolini e patate
1 Std. 30 Min
Pasta ‘ncasciata
1 Std. 55 Min
Sformato di zucchine e patate (TM6)
1 Std. 30 Min