Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Trofie
- 250 g di farina di grano duro + q.b.
- 100 g di farina tipo 0
- 170 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Pesto alla genovese
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 30 g di pinoli sgusciati
- ½ spicchio di aglio (optioneel)
- 80 g di foglie di basilico fresche
- 100 - 130 g di olio extravergine di oliva
- 1200 g di acqua
- 250 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm)
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 100 g di fagiolini verdi freschi, puliti e a pezzi (3 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3156 kJ / 754.3 kcal
- Eiwitten
- 21.6 g
- Koolhydraten
- 80.2 g
- Vetten
- 40.7 g
- Verzadigd vet
- 8.4 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 577.7 mg
Alternatieve recepten
Pasta broccoli e acciughe
40 min
Frittata di zucchine (TM6)
50min
Spaghetti broccoli e noci
40 min
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30 min
Pasta al pesto di fagiolini
30 min
Lasagne con pesto di zucchine, fagiolini e patate
1 godz. 30 min
Pasta con crema di peperoni e Feta
30 min
Pici all'etrusca
1h 45min
Pasta integrale con salmone e crema di asparagi
35min
Pasta fredda alla norma
30 min
Pasta alla carcerata
30 min
Pasta alla ionica
30 min