Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 80 g di cipolla a metà
- 200 g di peperoni rossi, puliti e a pezzi
- 500 g di pomodori piccadilly, a pezzi
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato + q.b.
- 2 - 3 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 120 g di acqua
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 1 cucchiaino sale + q.b.
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline
- 600 g di filetto di merluzzo con la pelle (in 4 pezzi)
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, tritate
- 1 limone a fette
- 1 baguette a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1291.8 kJ / 308.7 kcal
- Eiwitten
- 29.6 g
- Koolhydraten
- 13.1 g
- Vetten
- 16.3 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 728.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Linguine allo scoglio
40min
Cosce di pollo al sale, patate sabbiate e salsa alla senape
1 Std. 30 Min
Filetti di merluzzo con peperoni e cipolle
45min
Orata con pesto allo zenzero
25 min
Peperoni ripieni in salsa al pomodoro
1 Std. 45 Min
Costolette di agnello in crosta, con patate sautè e contorno di spinaci
1h
Insalata pantesca con sgombro
1h
Menù: Zuppa di verdure; Polpette e cavoletti di Bruxelles
1h
Filetti di merluzzo con peperoni e cipolle (TM6)
45min
Peperoni dolci ripieni (senza glutine)
25 min
Coniglio con patate e peperoni
1h
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1h