Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di pomodori maturi
- acqua bollente
- 150 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 200 g di cimette di cavolfiore
- 1 cipolla in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 20 g olio extravergine di oliva
- 150 g di riso Carnaroli
- 200 g di brodo vegetale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1577.1 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 42.6 g
- Vetten
- 15.4 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 545.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne zucca e salsiccia
2h
Tagliatelle con ragù di salsiccia e funghi
1sa 30 dk
Dado per brodo vegetale senza sale
40 dk
Ragù di carne e verdurine
30 Min
Tagliatelle con crema di zucca e zucchine (vegan)
1sa 30 dk
Risotto ricotta e spinaci
30 Min
Tagliatelle al pesto di piselli con uovo alla coque
30 Min
Risotto alla zucca
30 Min
Risotto pollo e piselli
35 dk
Zuppa di fagioli alla greca (Fasolada)
45 Min
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45 Min
Lenticchie con riso e mela
2h 35min