Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cipolla in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 130 g di carote, pelate e a pezzi
- 150 g di polpa di zucca a pezzi
- 500 g di pomodori maturi in quarti
- 1 ½ cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 250 g di zucchine a pezzi (2-3 cm)
- 3 rametti di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 1500 g di acqua
- 150 g di pasta corta a piacere (mini forme o tubi)
- Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 4523.1 kJ / 1081.1 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 190.2 g
- Vetten
- 23.9 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 23.1 g
- Natrium
- 264.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Frittatina alle zucchine
30min
Vellutata di carote con omelette
30min
Straccetti di pollo con cous cous, purea di carote e mela
50min
Nasello in salsa prezzemolata con cuori di carciofo
30min
Pesto di zucchine e basilico
20 min
Pasta al pesto di fagiolini
30min
Orzotto con zucchine e formaggio di capra
Geen beoordelingen
Composta di frutta rossa con yogurt
15 min
Linguine allo sgombro
30min
Ragù di carne e verdurine
30min
Risotto alla zucca
30min
Sugo pomodoro e ricotta
1 Std.