Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di scalogno, a metà
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di pasta secca tipo fusilli
- 150 g di pancetta dolce, a striscioline o cubetti
- 250 g di zucchine a rondelle (2-3 mm)
- 10 g di curcuma in polvere
- pepe nero macinato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2531.7 kJ / 605.1 kcal
- Eiwitten
- 19.8 g
- Koolhydraten
- 65.6 g
- Vetten
- 28.7 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 398.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caserecce cime di rapa e salsiccia
1h
Casarecce crema di formaggi e salsiccia
30 min
Omelette verdure e formaggio
30 min
Pasta fredda con pesto alle erbe aromatiche, tonno e pomodorini
30 min
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30 min
Pasta con crema di barbabietola (senza lattosio)
20 min
Insalata di pasta alla mediterranea
30 min
Pappardelle alla papalina
30 min
Linguine allo sgombro
30 min
Pasta alla ionica
30 min
Patate schiacciate al forno
1h
Gramigna alla salsiccia
45 min