Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di scalogno, a metà
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di pasta secca tipo fusilli
- 150 g di pancetta dolce, a striscioline o cubetti
- 250 g di zucchine a rondelle (2-3 mm)
- 10 g di curcuma in polvere
- pepe nero macinato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2531.7 kJ / 605.1 kcal
- Eiwitten
- 19.8 g
- Koolhydraten
- 65.6 g
- Vetten
- 28.7 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 398.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne zucca e salsiccia
2hod.
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30min
Bocconcini di pollo in crema di zucchine
35min
Pasta fredda con pesto alle erbe aromatiche, tonno e pomodorini
30min
Scaloppine di vitello allo zenzero e limone
30min
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1h 30min
Bocconcini di tacchino alle verdure
40 Min
Paccheri zucca e provola
45 Min
Insalata di grano saraceno, tacchino e edamame
30min
Farrotto taccole e prosciutto crudo
40 Min
Salmone marinato
2h 30min
Bocconcini di tacchino indian style con riso basmati
1 Std.