Fusilli alla curcuma e pancetta

Fusilli alla curcuma e pancetta

4.7 63 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di scalogno a metà
  • 1 spicchio di aglio
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di pasta secca tipo fusilli
  • 150 g di pancetta dolce, a striscioline o cubetti
  • 250 g di zucchine a rondelle (2-3 mm)
  • 10 g di curcuma in polvere
  • pepe nero macinato a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 398.8 mg
Eiwitten 19.8 g
Calorieën 2531.7 kJ / 605.1 kcal
Vetten 28.7 g
Vezels 4 g
Verzadigd vet 8.5 g
Koolhydraten 65.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...