Fusilli alla curcuma e pancetta
TM6 TM5

Fusilli alla curcuma e pancetta

4.7 (33 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di scalogno, a metà
  • 1 spicchio di aglio
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di pasta secca tipo fusilli
  • 150 g di pancetta dolce, a striscioline o cubetti
  • 250 g di zucchine a rondelle (2-3 mm)
  • 10 g di curcuma in polvere
  • pepe nero macinato, a piacere

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
2531.7 kJ / 605.1 kcal
Eiwitten
19.8 g
Koolhydraten
65.6 g
Vetten
28.7 g
Verzadigd vet
8.5 g
Vezels
4 g
Natrium
398.8 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten