Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di scalogno, a metà
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di pasta secca tipo fusilli
- 150 g di pancetta dolce, a striscioline o cubetti
- 250 g di zucchine a rondelle (2-3 mm)
- 10 g di curcuma in polvere
- pepe nero macinato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2531.7 kJ / 605.1 kcal
- Eiwitten
- 19.8 g
- Koolhydraten
- 65.6 g
- Vetten
- 28.7 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 398.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1h
Farrotto taccole e prosciutto crudo
40 Min
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1 Std. 30 Min
Scaloppine di vitello allo zenzero e limone
30 Min
Spaghetti alla checca
40 Min
Casarecce crema di formaggi e salsiccia
30 Min
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2 Std.
Gramigna alla salsiccia
45 Min
Torta di riso cacio e pepe
1 Std. 30 Min
Focaccia alla curcuma
3 Std. 30 Min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 Std. 30 Min
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30 Min