Zuppa di lenticchie con patate dolci e pasta

Zuppa di lenticchie con patate dolci e pasta

4.6 34 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 30 g di scalogno a pezzi
  • 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati
  • 70 g di speck a cubetti
    70 g di pancetta affumicata, a cubetti
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 350 g di lenticchie in scatola, scolate
  • 400 g di patate americane dolci pelate e a pezzi (2-3 cm)
  • 5 g di dado per brodo vegetale
  • 800 g di acqua
  • 150 g di pasta secca corta tipo Ditalini
  • 5 g di sale
  • ½ cucchiaino di pepe nero macinato
  • 2 - 3 cucchiai di aceto balsamico

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 0.8 mg
Eiwitten 16.8 g
Calorieën 2018.8 kJ / 482.5 kcal
Vetten 15.5 g
Vezels 11.5 g
Verzadigd vet 3.5 g
Koolhydraten 69.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...