Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno a pezzi
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
-
70
g di speck a cubetti
of 70 g di pancetta affumicata a cubetti - 30 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di lenticchie in scatola, scolate
- 400 g di patate americane dolci, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 5 g di dado per brodo vegetale
- 800 g di acqua
- 150 g di pasta secca corta, tipo Ditalini
- 5 g di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 2 - 3 cucchiai di aceto balsamico
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2018.8 kJ / 482.5 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 69.3 g
- Vetten
- 15.5 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 11.5 g
- Natrium
- 0.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta e fagioli
40min
Zuppa di fagioli e coriandolo
1 godz. 20 min
Zuppa di farro e legumi
45 min
Zuppa d'orzo e fagioli
50 Min
Zuppa di legumi e verdure
40min
Minestra di riso e ceci
30 min
Pasta e fagioli cannellini
40min
Minestrone di lenticchie e patate
45 min
Minestra di riso integrale con lenticchie, porri e zucca
1h
Zuppa di lenticchie
50 Min
Zuppa di farro e fagioli
1h
Zuppa di legumi e cereali
1h