Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 4 filetti di sgombro (150 g cad.)
- 50 g di capperi sott'aceto
- 50 g di mandorle pelate
- 2 - 3 rametti di timo limonato, le foglioline lavate e asciugate
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2338 kJ / 558.8 kcal
- Eiwitten
- 28.6 g
- Koolhydraten
- 1.8 g
- Vetten
- 48.6 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 583.2 mg
Alternatieve recepten
Straccetti di vitello ai carciofi
40min
Triglie con marinata di capperi e olive
1h
Sgombri all'agro
1 Std. 45 Min
Merluzzo al cartoccio con fave e grano saraceno
40min
Sgombro con crema di datterini gialli sottovuoto
40min
Insalata di quinoa, pesce spada e verdure
35 min
Cous cous con moscardini e olive
1h
Crema di fave; pesce spada e contorno mediterraneo
45 min
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40min
Sgombro con contorno di verdure
30 min
Ombrina al cartoccio con patate
45 min
Pesce al limone con patate e verdure al prezzemolo
40min