Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 4 filetti di sgombro (150 g cad.)
- 50 g di capperi sott'aceto
- 50 g di mandorle pelate
- 2 - 3 rametti di timo limonato, le foglioline lavate e asciugate
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2338 kJ / 558.8 kcal
- Eiwitten
- 28.6 g
- Koolhydraten
- 1.8 g
- Vetten
- 48.6 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 583.2 mg
Alternatieve recepten
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40min
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40min
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1 Std. 25 Min
Filetti di sgombro sottovuoto con contorno di peperoni
1h 30min
Sgombri all'agro
1h 45min
Sgombro con contorno di verdure
30min
Insalata di polpo e patate
2h
Insalata di riso calda con calamari e zucca
1h
Tranci di pesce spada con cipolle caramellate e pomodorini
1h
Merluzzo al cartoccio con fave e grano saraceno
40min
Filetti di sgombro all'arancia
40min
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40min