Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 6 filetti di merluzzo
- 400 g di pomodori pelati
- 1 cucchiaio di capperi dissalati
- 2 cucchiai di olive taggiasche denocciolate
- 2 filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
- 250 g di spinaci in foglia surgelati
- 1 pizzico di sale
- olio extravergine di oliva, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1536.3 kJ / 367.3 kcal
- Eiwitten
- 44.7 g
- Koolhydraten
- 7.4 g
- Vetten
- 16.8 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 440.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bocconcini di pollo in crema di zucchine
35 min
Pesce al limone con patate e verdure al prezzemolo
40min
Zuppa di lenticchie e fagioli neri a Cottura Lenta
40min
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40min
Insalata di seppie, patate e pomodorini
35 min
Filetti di merluzzo con peperoni e cipolle (TM6)
45 min
Cuori di merluzzo al cartoccio con riso basmati
45 min
Straccetti di vitello ai carciofi
40min
Salmone e verdure al cartoccio con riso giallo
40min
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40min
Cuori di merluzzo con patate e fagiolini
40min
Spezzatino di vitello alle mandorle e pinoli
1 godz.