Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 500 g di cimette di cavolfiore
- 60 g di Parmigiano Reggiano a tocchetti
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g pangrattato + q.b.
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva q.b.
- insalata iceberg, a pezzi
- 1 carota, pelata e a rondelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 669.5 kJ / 160 kcal
- Eiwitten
- 12.3 g
- Koolhydraten
- 15.3 g
- Vetten
- 5.9 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 374.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettine alla zucca
1h 25min
Polpette spinaci e mozzarella
45min
Allegre pizzette di verdure e legumi
1h 20min
Polpette di lenticchie rosse e carote con salsa schug
35min
Sformato di cavolfiore e spinaci
1h
Polpettine di spinaci e ricotta
30 min
Broccoli burger con insalata di ravanelli (vegan)
1h 30min
Tortini di cavolfiore e formaggio
35min
Burger di cavolfiore, broccoli e ceci (vegan)
1h
Polpette di melanzane, zucchine e carote
30 min
Burger di spinaci
40min
Polpette di spinaci
35min