Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio (opzionale)
- 2 - 3 foglioline di foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 300 g di polpa di zucca delica, a pezzi
- 75 g di brodo vegetale
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 80 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 230 g di pasta sfoglia pronta rettangolare
- 150 g di speck a fette
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 455.4 kJ / 108.8 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 7.7 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 232.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crepês asparagi e salsiccia
1 Std. 50 Min
Rotolo ai piselli
50min
Crostata salata tricolore
1 Std. 30 Min
Crostata salata ai peperoni con mozzarella e basilico
1 Std. 30 Min
Cannelloni alla zucca e provola
1 Std. 50 Min
Torta salata asparagi e ricotta
1 Std.
Torta salata radicchio e robiola
2 Std. 30 Min
Millefoglie vegetariana
1 Std. 30 Min
Polpettone di pollo e zucca farcito
1 Std. 30 Min
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1 Std. 30 Min
Quiche radicchio e speck
2 Std. 30 Min
Polpettone zucca e spinaci
1 Std. 15 Min