Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cipolla a pezzi
- 1 carota a pezzi
- 1 gambo di sedano a pezzi
- 50 g di pancetta a cubetti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di costine di maiale, lunghe 5 cm
- 2 pomodori a cubetti, senza semi
- 150 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo di carne
- 1 pizzico di sale
- 400 g di foglie di cavolo verza a listarelle
- 200 g di salsicce di maiale a tocchetti (4 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1651 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 24.7 g
- Koolhydraten
- 6.7 g
- Vetten
- 29.9 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brasato di manzo al vino rosso
12 Std. 30 Min
Ossobuco alla milanese
1 Std. 10 Min
Costine in umido
1 godz. 20 min
Spezzatino di manzo con patate
1 Std. 10 Min
Malloreddus alla campidanese
3h
Costine di maiale alle verze
1 godz. 20 min
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1sa 30 dk
Faraona al vino rosso
1sa 30 dk
Trippa in umido
1 Std. 10 Min
Salamelle con le verze
1 Std. 5 Min
Trippa e fagioli alla contadina
1 Std. 10 Min
Risotto alla monzese
35 dk