Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cipolla a pezzi
- 1 carota a pezzi
- 1 gambo di sedano a pezzi
- 50 g di pancetta a cubetti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di costine di maiale, lunghe 5 cm
- 2 pomodori a cubetti, senza semi
- 150 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo di carne
- 1 pizzico di sale
- 400 g di foglie di cavolo verza a listarelle
- 200 g di salsicce di maiale a tocchetti (4 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1651 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 24.7 g
- Koolhydraten
- 6.7 g
- Vetten
- 29.9 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Trippa in umido
1h 10min
Fegato alla veneziana
35min
Trippa e fagioli alla contadina
1h 10min
Salamelle con le verze
1h 5min
Costine di maiale alle verze
1h 20min
Risotto alla monzese
35min
Ossobuco alla milanese
1h 10min
Pizzoccheri
50min
Polenta e bruscitti
2h 20 min
Brasato di manzo di Razza Piemontese al vino a Cottura Lenta con purè di patate
9h
Torta paesana
1h 10min
Brasato di manzo al vino rosso
12j 30 menit