Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di patate a pasta farinosa, pelate e a tocchetti (1.5 cm)
- 300 g di carote, pelate e a tocchetti (1.5 cm)
- 100 g di cipolle a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 40 g di olio di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 1 foglia di alloro secca
- 800 g di carne di manzo senza nervi a cubetti (2.5 cm)
- 100 g di vino rosso
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo di carne
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 80 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3267.7 kJ / 781 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 42 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stufato di vitello
1h
Spezzatino di manzo con verdure speziate
55min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10 min
Manzo stufato con chipotle
1h
Zuppa di pollo alla messicana
50min
Stufato di pollo, chorizo e ceci
1h
Manzo con olive e peperoni
35min
Spezzatino alla birra scura
13 godz. 30 min
Pollo alla romana
1h 10 min
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1 Std. 30 Min
Spezzatino di manzo e fagioli
1 Std. 30 Min
Pollo con salsa ai peperoni
55min