Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g di coriandolo fresco
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio di oliva
- 200 g di peperoni verdi a pezzi
- 150 g di cipolle a pezzi
- 100 g di arachidi tostate non salate
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 400 g di patate americane dolci a pezzi (3 cm)
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo di pollo
of 1 dado per brodo di pollo (per 0,5 l di brodo), sbriciolato - 150 g di acqua
- 650 g di filetti di petto di pollo, senza pelle, a dadini (4 cm)
- 240 g di fagioli rossi in scatola, sgocciolati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2633 kJ / 628 kcal
- Eiwitten
- 55 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 13.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo alla romana
1 Std. 10 Min
Petto di pollo con funghi e verdure
1 Std.
Spezzatino di manzo e fagioli
1 Std. 30 Min
Stufato di vitello
1 Std.
Spezzatino di pollo con chorizo e patate
50min
Involtini di scottona
1 Std. 10 Min
Stufato di pollo e basilico
35min
Spezzatino di maiale alla portoghese
3 Std. 10 Min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1 Std. 10 Min
Pollo con funghi al vino rosso
55 min
Stufato di pollo, chorizo e ceci
1 Std.
Stufato di manzo con purè di patate e carote
1 Std. 30 Min