Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 30 g di olio di oliva
- 150 g di cipolle, in quarti
- 200 g di carote, a pezzi
- 3 spicchi di aglio
- 10 - 15 foglie di basilico fresche + q.b. per guarnire
- 400 g di pomodori in scatola
- 20 g di vino bianco
- 800 g di filetti di petto di pollo, a dadini (4 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe macinato, a piacere
- 480 g di fagioli cannellini in scatola, sgocciolati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1357 kJ / 324 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 8.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spezzatino di manzo con patate
1 godz. 10 min
Spezzatino di tacchino, patate e piselli
1h 30 min
Stufato di manzo con purè di patate e carote
1h 30 min
Salsiccia di maiale con piselli e funghi
35 Min
Terrine di pollo e patate (per 2 persone)
50 min
Scottiglia
1h 30 min
Pollo alla cacciatora
50 min
Spezzatino di maiale e salsiccia
1 Std.
Pollo, pancetta e olive
35 Min
Stufato di pollo, chorizo e ceci
1 Std.
Stufato di pollo in crema di mostarda
40 Min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1 godz. 10 min