Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di pinoli sgusciati
- 10 g di nocciole sgusciate
- 50 g di anacardi non salati
- ½ spicchio di aglio
- 50 g di spinaci baby freschi, lavati
- 75 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di acqua
-
1
dado per brodo vegetale
of 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - 1 cucchiaino di sale
- 350 g di pasta secca tipo penne
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2347 kJ / 561 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 67.2 g
- Vetten
- 28.4 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta di riso primavera risottata (senza glutine)
45 Min
Penne in crema di gambi
35 Min
Casarecce risottate al limone
30 Min
Mezze penne integrali risottate alla norma
50 Min
Pasta risottata con cavolo broccolo e zafferano
35 Min
Pasta risottata con crema di spinaci e patate
50 Min
Farfalle risottate con verdure e provolone
35 Min
Penne risottate al pesto di melanzane
40 Min
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35 Min
Pasta risottata con zucca e piselli
40 Min
Penne integrali risottate cavolfiori e noci
40 Min
Fusilli risottati tonno e capperi
30 Min