Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- ½ peperoncino secco piccante
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di filetti di rana pescatrice senza pelle e senza lische, la polpa a tocchetti (3 cm)
- 50 g di vino bianco secco
- 350 g di pomodori ciliegino in quarti
- 2 pizzichi di sale
- 350 g di pasta fresca tipo scorze di mandorla, o altro tipo di pasta fresca
- 1 peperone crusco (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2171 kJ / 519 kcal
- Eiwitten
- 29.1 g
- Koolhydraten
- 65.9 g
- Vetten
- 17.3 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpetti affogati
45min
Tagliolini al sugo di spada
30min
Paccheri zucca e gamberoni
50min
Cavatelli di rucola con crema di ceci e cozze
1h 5min
Maltagliati al pesto di zucchine e gamberi
50min
Calamarata, spigola e Pachino
30min
Mezze maniche integrali allo spada e violette
1h 5min
Turbanti di spigola e arancio
1h
Calamarata cozze e vongole su vellutata di piselli
2h 30min
Tagliolini con gamberi e carciofi
40min
Spigole all'acqua pazza
30min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20 Min