Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 200 g di riso basmati
- 20 g di capperi sott'aceto
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 10 foglie di basilico fresco, lavate e asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di maionese
- 200 g di prosciutto cotto, taglio normale (almeno 6 fette)
- 50 g di insalata valeriana, lavata e asciugata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1607 kJ / 384 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 26.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Saltimbocca alla romana
25 Min
Timballo di risotto in mattonella con cuore filante
1 Std. 20 Min
Frittatine agli spinaci ripiene
45 min
Cestini al prosciutto, Emmental e pomodori secchi
40 min
Fagottini di melanzane
1h 45min
Carpaccio di patate con salsa tapenade
35 min
Piccoli polpettoni in crosta
1h 10min
Brutti ma buoni di patate
55min
Spiedini di frittata alle erbe
1h
Frittata allo speck
35 min
Melanzane alla pizzaiola
1h 10min
Involtini di pancetta, pollo e scamorza
40 min