Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di cipolle a metà
- 2 spicchi di aglio
- 1 peperoncino piccante fresco piccolo, privato dei semi
- 30 g di olio di oliva
- 100 g di salsiccia fresca a pezzetti (1 cm)
- 100 g di salsiccia piccante a fettine (5 mm)
- 100 g di pancetta affumicata a cubetti
- 200 g di verza a listarelle molto sottili (1 mm)
- ½ cucchiaino di paprika piccante
- 150 g di acqua
-
½
dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
of ½ cucchiaino di dado per brodo di carne - 540 g di fagioli borlotti lessi, sgocciolati (peso sgocciolato)
- 100 g di farina di manioca
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2300 kJ / 550 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 15.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Anello di polenta con sugo ai funghi e speck
1hod. 30min
Fagioli all’uccelletto a Cottura Lenta
6sa 20 dk
Zuppa di pollo, crauti e fagioli bianchi
1hod.
Zuppa di lenticchie speziata alla marocchina (Bimby Friend)
35 min
Baccalà alla Veracruz
1hod.
Insalata russa di barbabietole
1 Std. 10 Min
Stufato di piselli e carciofi
45 min
Fagioli alla veneta
1hod. 30min
Favata sarda
1hod.
Spezzatino di maiale alla portoghese
3 Std. 10 Min
Fave in umido
1hod.
Fagioli con le cotiche
1 Std. 45 Min