Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di patate, pelate e a fette (0.5 cm)
- 100 g di cipolle a fette (0.5 cm)
- 50 g di pane bianco raffermo a pezzi
- 1 spicchio di aglio a metà
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 4 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 130 g di peperone rosso, pulito e a striscioline (1 cm circa)
- 2 pomodori maturi, privati dei semi e a fette (1 cm circa)
- 700 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 933 kJ / 223 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 22.7 g
- Vetten
- 13.3 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata con pollo al vapore, kiwi, Feta e cavolo riccio
35 Min
Insalata al Varoma con dressing al melograno
30min
Torta di spinaci e carote al vapore
Geen beoordelingen
Pollo al vapore con carciofi su letto di agretti
50min
Filetti di pesce persico con polenta di mais fresco
1 godz. 5 min
Vellutata di zucca, riso con pesce e verdure, crumble di mele e pere
1h 30min
Salmone al cartoccio con salsa al melograno, fonduta di porri e patate al vapore
55min
Crema di zucca e calamaretti
35 Min
Spigola al vapore con salsa al lime
35 Min
Mezze penne in fantasia di verdure al Varoma
1h 15 min
Verdure al vapore con salsa al curry
1h 10min
Merluzzo al vapore con riso e spinaci
30min