Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di patate, pelate e a fette (0.5 cm)
- 100 g di cipolle a fette (0.5 cm)
- 50 g di pane bianco raffermo a pezzi
- 1 spicchio di aglio a metà
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 4 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 130 g di peperone rosso, pulito e a striscioline (1 cm circa)
- 2 pomodori maturi, privati dei semi e a fette (1 cm circa)
- 700 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 933 kJ / 223 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 22.7 g
- Vetten
- 13.3 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verdure al vapore con salsa al curry
1h 10min
Contorno di verdure di stagione al Varoma
35min
Merluzzo al vapore con cavolo cappuccio viola, nespole e datteri (di Mirko Ronzoni)
1h
Mezze penne in fantasia di verdure al Varoma
1h 15min
Piselli al naturale
1h 40min
Sogliola al vapore con verdurine
45min
Petto di pollo al limone in salsa di sedano
35min
Riso speziato con gamberi e ananas
40min
Mini brioche perdue allo sciroppo d'acero
Geen beoordelingen
Pollo al vapore con carciofi su letto di agretti
50min
Spiedini di pesce con verdure al vapore e salsa ai cetrioli
50min
Mele a Cottura Lenta con crumble di frutta secca
2h 30min