Risotto all'arancia con ragù di anatra

Risotto all'arancia con ragù di anatra

4.0 8 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 350 g di petto d'anatra senza pelle a cubetti (2 cm)
  • 70 g di cipolla in quarti
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 15 min.)
  • 50 g di vino bianco
  • 650 g di brodo vegetale
    650 g di acqua, + 1 cucchiaio colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa
  • 1 arancia
  • 20 g di burro
  • maggiorana q.b.

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 26 g
Calorieën 2125 kJ / 508 kcal
Vetten 15.2 g
Vezels 1.1 g
Koolhydraten 66.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...