Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di petto d'anatra senza pelle a cubetti (2 cm)
- 70 g di cipolla in quarti
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 15 min.)
- 50 g di vino bianco
-
650
g di brodo vegetale
of 650 g di acqua + 1 cucchiaio colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - 1 arancia
- 20 g di burro
- maggiorana q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2125 kJ / 508 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 66.2 g
- Vetten
- 15.2 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto mazzancolle e ananas
1h 15min
Risotto ai 4 formaggi (per 1 persona)
25min
Bocconcini di maiale con uvetta e pinoli
45 min
Polenta
1 godz.
Risotto alla Parmigiana
40min
Crema di cavolo riccio alla paprika, insalata di gamberi e edamame
40min
Vellutata ai baccelli di piselli
35 min
Polenta al formaggio
1 godz.
Risotto ai quattro formaggi
40min
Riso con cipolla e baccalà (per 2 persone)
35 min
Risotto al tartufo
40min
Risotto con salsiccia e uva
40min