Compatibele versies
Crostini con cipolla caramellata, filetto di maiale e Camembert
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cipolle e mele alla birra nera
- 800 g di cipolle in quarti
- 200 g di mele adatte alla cottura, sbucciate e in quarti
- 100 g di birra scura
- 1 pizzico di pepe di Cayenna macinato
- 1 cucchiaino di sale
- 80 g di zucchero grezzo
Terminare la preparazione
- 1 - 2 filetti di maiale (200-400 g)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 32 fette di pane tostato
- 250 g di Camembert in 16 pezzi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 378 kJ / 90 kcal
- Eiwitten
- 4.21 g
- Koolhydraten
- 9.54 g
- Vetten
- 5.8 g
- Vezels
- 0.89 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Razza in salsa di peperoni
1 Std. 10 Min
Crostoni saporiti
35 Min
Salsa peperoni rossi e mele
35 Min
Sfere di gambero panato al cocco con maionese wasabi (di Sebastiano Rovida)
45 Min
Porchetta con pere e cipolle
12h
Mousse ravanelli e caprino
3h 30min
Club Sandwich manzo e cipolle con jalapeno in agrodolce
6h 30min
Happy sun beach
10min
Bocconcini della regina (Vol-au-vent ai funghi e pollo)
2 Std. 30 Min
Tartellette alle cipolle caramellate
1 godz.
Crema di whisky
2 Std.
Confettura di peperoncini piccanti
35 Min