Crostini con cipolla caramellata, filetto di maiale e Camembert

Crostini con cipolla caramellata, filetto di maiale e Camembert

4.9 31 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
32 pezzi

Ingrediënten

Cipolle e mele alla birra nera
  • 800 g di cipolle in quarti
  • 200 g di mele adatte alla cottura sbucciate e in quarti
  • 100 g di birra scura
  • 1 pizzico di pepe di Cayenna macinato
  • 1 cucchiaino di sale
  • 80 g di zucchero grezzo
Terminare la preparazione
  • 1 - 2 filetti di maiale (200-400 g)
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 32 fette di pane tostato
  • 250 g di Camembert in 16 pezzi

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 pezzo

Eiwitten 4.21 g
Calorieën 378 kJ / 90 kcal
Vetten 5.8 g
Vezels 0.89 g
Koolhydraten 9.54 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...