Compatibele versies
Crostini con cipolla caramellata, filetto di maiale e Camembert
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cipolle e mele alla birra nera
- 800 g di cipolle in quarti
- 200 g di mele adatte alla cottura, sbucciate e in quarti
- 100 g di birra scura
- 1 pizzico di pepe di Cayenna macinato
- 1 cucchiaino di sale
- 80 g di zucchero grezzo
Terminare la preparazione
- 1 - 2 filetti di maiale (200-400 g)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 32 fette di pane tostato
- 250 g di Camembert in 16 pezzi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 378 kJ / 90 kcal
- Eiwitten
- 4.21 g
- Koolhydraten
- 9.54 g
- Vetten
- 5.8 g
- Vezels
- 0.89 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Goulash alla birra doppio malto
1 godz. 15 min
Flan di funghi porcini
1h
Pad thai (per 1 persona)
35min
Panini ripieni di carne di maiale cotti al vapore (Nikuman)
2h
Sfere di gambero panato al cocco con maionese wasabi (di Sebastiano Rovida)
45 Min
Bicchierini ai peperoni arrostiti
30 Min
Patate ripiene su cipolle caramellate
1 godz. 15 min
Gazpacho di zucchine con stracciatella e guanciale
1h
Canapè di cetrioli con mousse di tonno
10min
Crema di ricotta, Gouda ed erba cipollina
10min
Tartellette alle cipolle caramellate
1h
Patè di pomodori secchi e tonno
15min