Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio, senz'anima
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di pangrattato
- 50 g di vino bianco
- 500 g di pomodori pelati
- 5 g di sale
- 750 g di scampi freschi, puliti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2168.3 kJ / 518.3 kcal
- Eiwitten
- 33.6 g
- Koolhydraten
- 9.2 g
- Vetten
- 37.7 g
- Verzadigd vet
- 18.9 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1 Std.
Capesante ai funghi porcini
1 Std. 20 Min
Capesante della Vigilia (TM6)
50min
Pasta risottata alle vongole
1 Std.
Zuppa di vongole e mazzancolle
1 Std.
Vongole e cozze alla marinara
3h
Capesante gratinate
30min
Zuppetta di crostacei
40min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30min
Linguine con scampi al limone
20 min