Scarola imbottita alle acciughe

Scarola imbottita alle acciughe

4.6 19 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
4 porzioni

Ingrediënten

  • 2 scarole (circa 400 g l'una), pulite e lavate
  • 50 g di pane bianco raffermo a pezzi
  • 40 g di pecorino a pezzi
  • 1 spicchio di aglio a metà
  • 5 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 20 g di pinoli
  • 60 g di olive nere denocciolate
  • 30 g di capperi sotto sale dissalati in acqua tiepida
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 30 g di uvetta sultanina fatta rinvenire in acqua calda
  • 6 filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 500 g di acqua

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 9.6 g
Calorieën 1656 kJ / 396 kcal
Vetten 31 g
Vezels 4.4 g
Koolhydraten 19.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...