Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 - 40 g di burro + q.b. per imburrare
- 420 g di pane tipo ciabatta, a fette (1.5 cm)
- 100 g di Parmigiano reggiano, a cubetti (3 cm)
- 100 g di Cheddar, a cubetti (3 cm)
- 3 spicchi di aglio
- ½ peperoncino rosso, lungo (optioneel)
-
3
cipollotti, a rondelle sottili
of 3 scalogni, in quarti - 20 g di olio extravergine di oliva
-
100
g di peperone rosso, a pezzi
of 100 g di peperone verde, a pezzi - 120 g di prosciutto crudo, a striscioline (1-2 cm)
- 2 pomodori, a cubetti (0.5-1 cm)
- 2 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- ½ cucchiaino di origano secco
- ½ cucchiaino di sale
- 6 uova
- 70 g di latte
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1802 kJ / 429 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Timballo al forno con zucchine (senza glutine)
1h 5min
Spaghettini ai peperoni
50 min
Gratin di patate
50 min
Sformatini di riso tricolore
1h 25min
Acquacotta
50 min
Quiche Lorraine
45 min
Carpaccio di melanzane
45 min
Insalata capricciosa di carne
15 menit
Mini tortini alla pizzaiola
55 Min
Pasta sfiziosa
30 min
Sedanini al forno alla mediterranea
45 min
Pasta pomodoro, prosciutto e salame piccante
45 min