Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 - 40 g di burro + q.b. per imburrare
- 420 g di pane tipo ciabatta, a fette (1.5 cm)
- 100 g di Parmigiano reggiano, a cubetti (3 cm)
- 100 g di Cheddar, a cubetti (3 cm)
- 3 spicchi di aglio
- ½ peperoncino rosso, lungo (optioneel)
-
3
cipollotti, a rondelle sottili
of 3 scalogni, in quarti - 20 g di olio extravergine di oliva
-
100
g di peperone rosso, a pezzi
of 100 g di peperone verde, a pezzi - 120 g di prosciutto crudo, a striscioline (1-2 cm)
- 2 pomodori, a cubetti (0.5-1 cm)
- 2 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- ½ cucchiaino di origano secco
- ½ cucchiaino di sale
- 6 uova
- 70 g di latte
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1802 kJ / 429 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia tramezzino
2 Std. 5 Min
Quiche ai pomodorini
1h
Panzerotti gustosi ai peperoni
1 Std. 50 Min
Tortino di formaggio, cipolla e mais (Sopa Paraguaya)
1h 10min
Kouign-amann
Geen beoordelingen
Calzoni ricotta e funghi
1h 5min
Fagotto napoletano
2h 15min
Salatini vegetariani
50 Min
Bocconcini al Parmigiano reggiano
4h 40min
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3h 45 min
Pagnotte turche
2 Std. 20 Min
Piadine burro e erbe
35 min.