Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di scalogno a metà
- 1 gambo di sedano a pezzi
- 70 g di burro a pezzi
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di liquore all'arancia
- 80 g di succo di mandarino, spremuto fresco
- 600 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 2 mandarini, preferibilmente biologici, gli spicchi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2213 kJ / 529 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 83 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Favata sarda
1 Std.
Chawan mushi
35min
La nuova Sacher di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Rotolo ai fichi
2 Std. 25 Min
Conserva di barbabietole in agrodolce
12 Std. 30 Min
Salmone farcito
1 godz. 5 min
Salsa alle arachidi
1 Std. 20 Min
Risotto meneghino rivisitato
50min
Calzoncelli melfitani
1h 40min
Pappardelle al ragù di agnello
1 Std.
Risotto ai carciofi e bottarga
40min
Salsa alla reggiana
15 Min