Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 500 g di farina tipo 00
- 80 g di zucchero
- 2 uova medie
- 120 g di vino bianco
- 100 g di olio di oliva
Ripieno
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
- 30 g di zucchero
- 400 g di ceci in scatola, sgocciolati
-
20
g di liquore all'arancia
of 20 g di liquore all'anice - 1 pizzico di cannella in polvere
- 40 g di cacao amaro in polvere
- 30 g di miele
Terminare la preparazione
- 1000 g di olio di arachidi
- 50 g di zucchero a velo (optioneel)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1879 kJ / 449 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 40.5 g
- Vetten
- 28.9 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta Choux
2 Std.
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min
Taralli al limoncello
45 min
Nuvola di pan di Spagna agli agrumi di Sicilia
1 Std. 40 Min
Ravioli lucani
1 godz.
Lagane e ceci
1 godz.
Éclair come un Paris-Brest
5h
Taralli pugliesi
1 godz. 15 min
Chiacchiere
1 godz. 35 min
Pasta choux
2 Std.
Strascinati con mollica e peperoni cruschi
2 Std.
Cassata di Sulmona
3 Std. 30 Min