Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla montata alle mandorle
- 135 g di zucchero a velo
- 335 g di burro a temperatura ambiente
- 2 pizzichi di sale
- 170 g di uova intere
- 100 g di farina di mandorle
- 100 g di fecola di patate
- 235 g di farina debole (180 W)
Mele spadellate
- 300 g di mele a dadini
- 50 g di zucchero semolato
- 30 g di burro
- 2 pizzichi di cannella in polvere
- 25 g di pinoli
- 40 g di uvetta
Massa montata alle mandorle
- 10 g di mandorle pelate amare
- 170 g di uova intere
- 70 g di tuorli d'uovo
- 135 g di zucchero semolato
- 120 g di farina debole (180 W)
- 30 g di amido di mais (maizena)
- 80 g di farina di mandorle
- 50 g di burro fuso
Composta di mele
- 700 g di mele a dadini
- 120 g di miele di acacia
- 100 g di zucchero semolato
- 25 g di amido di mais (maizena)
- 70 g di burro a pezzi
- 14 g di agar agar
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
Composizione
- 100 g di gelatina neutra
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3325 kJ / 794 kcal
- Eiwitten
- 11.6 g
- Koolhydraten
- 91.6 g
- Vetten
- 45 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta di mele della nonna con Affettatutto Bimby®
2h
Crostata di mele con crema di mandorle
1h 15 min
Crema al limone
10 Std. 20 Min
Torta di rose di mele
1h 10min
Plumcake alle mele
1h
Crostata con crema di ricotta e pere caramellate
45min
Friggitelli ripieni in pastella
45min
Crostata d'inverno alle castagne
1h 50 min
Torta pere e cacao all'olio extravergine di oliva di Luca Montersino
1h 30min
Crostata albicocche e lamponi
1h 20 min
Millefoglie al tiramisù e mandorle
1h 35 min
Galette des rois pistacchi e ciliegie
3h